In het weekend van 27 en 28 oktober zijn wij ook te vinden op de twaalfde editie van de Landgoed Twente Fair.
Natuurgebied het Lutterzand vormt het decor van de Landgoed Twente Fair 2018. Twente, Landgoed van Nederland, is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen staan de natuur, het buitenleven, proeven van (streek-)producten en trends op het gebied van lifestyle centraal. Op 6 hectare natuurterrein kunt u “struinen” door het bos, over de heide en langs het water.

Een unieke fair, waar al het goede dat Twente voort brengt kan worden beleefd, geproefd, genoten en ervaren. Met verrassende exposanten, boeiende demonstraties, afwisselende workshops en avontuurlijke activiteiten. Wat maakt deze fair dan zo uniek? De thema’s!

De Landgoed Twente Fair is onderverdeeld in vijf thema’s:

  • Fier
  • Gerijpt
  • Genereus
  • Weelderig
  • Sprankelend

Deze vijf thema’s vormen samen het karakter van Twente. Van de omgeving, de bewoners, de natuur en de geschiedenis. Kom ontdekken!

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten